De scholen gaan weer open.

Gisteravond heeft premier Rutte officieel bekend gemaakt dat de scholen voor Voortgezet Onderwijs per 2 juni weer opengaan. Dit is een moment waar we allemaal naar hebben uitgekeken.


Helaas gaan we nog niet terug  naar het “normaal’  van voor 15 maart. De leerlingen gaan gespreid naar school, krijgen les in kleinere groepen waarin de nadruk ligt op de praktijkvakken. Helaas is het niet mogelijk om alle leerlingen dagelijks op school les te geven. Een klein deel van de lessen blijft dus online! Er wordt hard gewerkt om ook de stages in klas 4 en 5 weer zoveel mogelijk op te starten. 

Binnen de school houden wij ons aan de gestelde richtlijnen op het gebied van het houden van anderhalve meter afstand, hygiëne en gezondheid. 


Volgende week ontvangt uw zoon/dochter van de mentor het lesrooster voor de laatste 5 weken van dit schooljaar. 


Voor leerlingen van klas 5 is het een extra spannende periode waarin zij hun examengesprek hebben en hopelijk allemaal hun diploma behalen. Hierover zijn al afspraken gemaakt met de mentor.


Donderdag 21 mei en vrijdag 22 mei is de school gesloten i.v.m. Hemelvaart en iedereen is vrij. Maandag 25 mei start de laatste week waarin we alleen onderwijs op afstand verzorgen.