Verlenging periode les op afstand.

 

Gisteravond heeft de regering  de maatregelen verlengd die zijn genomen in de strijd tegen het Coronavirus. Dit betekent dat we in ieder geval t/m 28 april onderwijs op afstand verzorgen aan de leerlingen van onze school. Over de periode na 28 april is nog niets bekend.


Als het goed is wordt er thuis hard gewerkt voor school via Google Hangouts Chat, Meet en Classroom. Dit is een nieuwe manier van werken voor de leerling, de school en de ouders/verzorgers. Ondanks opstartproblemen zien we al veel mooie opdrachten en resultaten die deze nieuwe manier van werken oplevert. 


Het is van belang dat er dagelijks contact is met iedere leerling van onze school. De mentor van uw zoon/dochter heeft hierover duidelijke afspraken gemaakt. Voor vragen kunt u altijd via e-mail contact opnemen met de mentor van uw zoon dochter of telefonisch via het telefoonnummer van school, 020-6301199. Stagebegeleiders zijn ook op hun mobiele telefoon bereikbaar. We proberen wekelijks contact te hebben met u als ouders/verzorgers.


We  begrijpen goed dat deze nieuwe situatie tot plezierige maar soms ook minder plezierige situaties kan leiden in het gezin. Als u hulp of ondersteuning nodig heeft, neem dan contact op met school.  Ook als het vragen zijn die niet met school te maken hebben.


Tip: de website www.steffie.nl Hier worden moeilijke dingen op een makkelijk manier uitgelegd.


Zodra er nieuws is zullen we u informeren via e-mail en onze website.


Wij wensen de ouders/verzorgers sterkte en succes in deze lastige periode.