Corona

Geachte ouders en medewerkers,

Gistermiddag heeft de regering extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan. Vooralsnog is besloten de scholen open te houden.

Zowel leerlingen als medewerkers van de school met gezondheidsklachten moeten thuisblijven. Ook blijven medewerkers thuis als zij voor familie moeten zorgen met klachten. Daarnaast gelden nog steeds de extra instructies met betrekking tot het niet geven van handen, het vermijden van fysiek contact en het regelmatig wassen van de handen.

Het bestuur is in nauw contact met andere schoolbesturen, gemeente en landelijke koepelorganisaties (PO-raad en VO-raad) over de te nemen stappen. We proberen daar zoveel mogelijk gezamenlijk in op te trekken en één lijn te trekken.

Het is mogelijk dat de school van uw kind / waar u werkt te weinig personeel heeft om de lessen te verzorgen. In dat geval neemt de directeur de beslissing om leerlingen naar huis te sturen. Dit kan gaan om een groep, meerdere groepen of de hele school. Het schoolgebouw blijft open voor noodopvang van leerlingen en voor medewerkers om te kunnen werken. In het geval de lessen stoppen en het werk het toelaat werken medewerkers in overleg met de directeur thuis.

Iedereen wordt gevraagd de landelijke berichtgeving te volgen en vooral goed op zichzelf en de omgeving te letten.

Een hartelijke groet,

Leendert-Jan Veldhuyzen College van Bestuur a.i.


Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u graag naar het RIVM